Workshops & Events


Stap in de wereld van deze befaamde sign painter en ontdek hoe hij zijn expertise live en op vermakelijke wijze deelt tijdens workshops op de meest uiteenlopende evenementen.

These workshops typically cover the basics of hand lettering, including typography, composition, and color theory, and may also cover more advanced techniques.

Workshops

Wij verzorgen inspirerende workshops op de meest uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om festivals, jaarmarkten, beurzen, symposia, conferenties of andere evenementen, Henry Signpainter betovert het publiek live, on the spot, met zijn dynamische en vermakelijke aanpak.

Tijdens de workshop deelt hij graag zijn diepgaande kennis en vakmanschap, terwijl hij ter plekke de geheimen van het sign painting-vak onthult. Laat u inspireren door zijn creatieve proces en leer hoe u prachtige borden kunt creƫren. Met zijn meeslepende presentatie en interactieve aanpak weet hij het publiek te betrekken en een onvergetelijke ervaring te bieden.

Informeer naar de mogelijkheden

Events & Festivals

Of u nu een festivalorganisator, een evenementenplanner of een bedrijf bent dat op zoek is naar een unieke en boeiende workshop, Henry Signpainter staat klaar om zijn expertise met u te delen. Boek nu en maak van uw gelegenheid een levendige en leerzame ervaring waarbij creativiteit en vakmanschap samenkomen!

Stap in de wereld van deze befaamde sign painter en ontdek hoe hij zijn expertise live en op vermakelijke wijze deelt tijdens workshops op de meest diverse evenementen.

Neem contact op


Op de Markt ...

Blackboard Art

Workshops & Events


Nieuwsbrief

Sign up voor de Henry Signpainter Nieuwsbrief voor updates over events, workshops, producten, special editions etc.

Abonneer