Archief


Verken de wereld van Henry Signpainter's handgeschilderde reclameborden. Ontdek de kracht van typografie / illustraties en geniet van speelse creaties.

Hier vindt u een overzicht van de diverse werkzaamheden van de afgelopen jaren.

Sign painting

Sign painting is een traditionele techniek van het met de hand schilderen van teksten, afbeeldingen en decoraties op verschillende oppervlakken, zoals, reclameborden, gevels en voertuigen. Deze eeuwenoude praktijk heeft zijn charme en populariteit behouden, zelfs in het digitale tijdperk. In dit archief vindt u een overzicht van voorbeelden van sign paintings, gemaakt gedurende de rijke carrière van Henry Signpainter.

View more

Type and illustrations

Handgeschreven reclameborden kunnen een goede manier zijn om een ​​persoonlijk tintje aan marketing toe te voegen en zo onderscheidend te zijn van de massa op de markt. Henry's borden zijn bekend vanwege het gebruik van een pakkende slogan en illustraties die zo producten helpen opvallen. Met handgeschreven typografie en illustraties kun je marketing een persoonlijk tintje geven.

View more

Workshops & events

Naast de werkzaamheden op de markt, verzorgt Henry ook workshops op congressen, symposia en festivals om zijn kennis en vaardigheden te delen met een breder publiek. Tijdens zijn workshops laat hij deelnemers kennismaken met de geheimen van de penseelstreek / markers en de magie van de kleuren, waardoor ze worden meegenomen op een boeiende reis door de wereld van handgeschilderde teksten en afbeeldingen. Of je nu een enthousiaste amateur bent die zijn vaardigheden wil verbeteren of een nieuwsgierige toeschouwer die gefascineerd is door het ambacht, de workshops bieden een unieke kans om de kunst van het handmatig schilderen te ontdekken.

View more

Een lach werkt

Naast het vervaardigen van handgeschilderde reclameborden en het geven van inspirerende workshops staat Henry ook bekend als een begenadigd tekenaar die met zijn vakmanschap een breed scala aan grappige creaties tot leven brengt. Met zijn penseel in de hand creëert hij kleurrijke werken die niet alleen oogstrelend zijn, maar ook een lach op het gezicht van voorbijgangers toveren. Zijn grappige creaties variëren van speelse karikaturen tot eigenzinnige taferelen, en zijn vermogen om humor en creativiteit te integreren in zijn schilderijen maakt hem uniek in zijn soort.

View moreOp de Markt ...

Blackboard Art

Workshops & EventsNieuwsbrief

Sign up voor de Henry Signpainter Nieuwsbrief voor updates over events, workshops, producten, special editions etc.

Abonneer