Work


Verken de grenzeloze mogelijkheden van Signpainting.
On the Spot in One Shot.

Bekijk hier het overzicht van de verscheidenheid aan mogelijkheden die signpainting voor u kan betekenen.

Op de Markt

Handgeschreven reclameborden zijn een geweldige manier om een ​​persoonlijk tintje aan uw reclame uitingen toe te voegen en u te onderscheiden van de massa op de markt. Henry's borden zijn bekend vanwege het gebruik van een pakkende slogan waarmee uw producten opvallen. Met handgeschreven borden kunt u uw marketing een persoonlijk tintje geven.

Meer informatie

Blackboard Art & Illustrations

Blackboard art reclame-uitingen zijn een unieke esthetische vorm van reclame die de aandacht trekt en een creatieve en ambachtelijke uitstraling heeft. Ze zijn vooral populair in cafés, restaurants, boetieks en andere kleinschalige lokale bedrijven die een persoonlijke touch willen toevoegen aan hun marketing.

Meer informatie

Workshops & Events

Bent u geïnteresseerd in de kunst van het vervaardigen van handgeschilderde reclameborden? Ontdek de veelzijdigheid van Nederlands bekendste sign painter nu te boeken voor inspirerende workshops op uiteenlopende gelegenheden. Of het nu gaat om festivals, jaarmarkten, beurzen, symposia, conferenties of andere evenementen, deze sign painter betovert het publiek live, on the spot, met zijn dynamische en vermakelijke aanpak.

Meer informatie

Cadeautip

Jouw wens of boodschap, handgeschilderd op een fles, meer persoonlijker wordt jouw cadeau niet. Stel zelf uw gepersonaliseerde reclame bord samen. Een uniek kado dat iedereen zal waarderen.

Meer informatieOp de Markt ...

Blackboard Art

Workshops & EventsNieuwsbrief

Sign up voor de Henry Signpainter Nieuwsbrief voor updates over events, workshops, producten, special editions etc.

Abonneer